11 februar 2008

Vinderne...

Ja, og så var der jo også nogle vindere af dette års projekt. Det er selvfølgelig altid surt at skulle vælge nogle frem for nogle andre, men på den anden side - vi synes juryerne og I som studerende fandt frem til nogle værdige vindere - selvom andre også burde nævnes!!! (!)

1. pladsen - og en weekend tur til Jylland
Gruppe 16 (Lasse, Line, Mette, Mikkel, Annette, Maria, Michael, Arn, Tanja og Bea)

2. pladsen - og en middag på Cofoco
Gruppe 6 (Danielle, Niels Kristian, Rikke, Peter, Harley, Christina, Nelle, Mads, Anja Sofia, Christian, Pernille og Nadja)

3. pladsen - og 3 flasker sprit på Den Røde Hund
Gruppe 9 (Michael, Anna, Sidsel, Christel, Mia, William, Callista, Peter, Jesper og Martin)

De øvrige vindere er/bliver udtrukket via de SMS'er der blev sendt ved kåringen af ovenstående videre :)

Slutteligt. Vi arbejder på at opgradere vores webhotel. Når det er gået i orden kan I alle se ALLE projekter online.. mere om det senere!

Præmierne

Til fredagens event havde vi fået sponsoreret lidt forskellige "goodies" til alle.. da vi var RET sent ude med indhentning af præmier, var den proces lidt hektisk - så tak til sponsorerne for at være så medgørlige :)

1 præmien
Tak til Dancenter for at sponsorere en weekend tur til dette lækre sommerhus. Turen er weekenden fra den 21 til 24 februar - så UNDSKYLD for så shorts notice. Det var det eneste tidspunkt der kunne lade sig gøre - men det er jo stadig en god tur. Hvis der er nogen fra vindergruppen der ikke kan komme med, går resterende pladser til TFP gruppen ;) Lejekontrakten har Søren fra TFP gruppen liggende - for info kontakt ham..

Turen er også blevet til i et samarbejde med LEJ ET LIG. Dette smarte bil udlejningsbureau har stillet 2 personbiler til rådighed i weekenden - og tak for det.

Desværre ville Sund og Bælt ikke stille en broovergang til rådighed - men de er også så gammel dags...

2 præmie
En stor tak skal også lyde til Cofoco. En heldig gruppe har vundet et gavekort på 4000 kr. til at spise en LÆKKER middag på et valgfrit tidspunkt.

3 præmie
En hyggelig café er for nyligt åbnet på Nørrebro (lige ved Nørrebros runddel). Cafeen hedder den Den Røde Hund, og er skabt af de samme folk som startede den blå hund. Personalet er venligt og imødekommen, stedet er ved at blive udbygget og der er både køkken og bar. For at indløse jeres 3 flasker sprut og 15 sodavand skal I skrive til Søren fra TFP gruppen.

YDERLIGERE præmier!
Tak til Cover for at sponsorere 5 års abonnementer af Danmarks mest eksklusive modemagasin.

Tak til Norman Copenhagen for et eksemplar af deres fantastiske Woofy samt de 2 vaser der også blev kastet i puljen :)

Tak til Grafisk Litteratur for sponsering af bogen "Grafisk Design" af Kay Werner Schmidt. Alle i TFP gruppen har læst bogen 4 gange, og vi kan så bestemt anbefale den!!! ;)

Tak til TV2 Zulu for sponsorering af 5 billetter til ZULU AWARDS. Hvis ikke du var så heldig at vinde kan du STADIG nå det.. mød op på Københavns Rådhus på onsdag imellem kl. 11 og 17, og giv blod til en god sag. Som tak for det kvitere de med 2 gratis billetter til Zulu Awards...

Tak for i år!!

Puha, sikke en fredag! Det var hektisk, vildt og voldsomt - og mega sjovt! På trods af forvirring omkring præsentationer i gruppelokalerne og computere der konstant frøs, synes vi i TFP gruppen at det hele generelt løb ok af stablen. Jeres opløftende kommetarer taget i betragtning, er det vidst heller ikke sååå langt fra sandheden - selvom der altid vil være room for improvement.

I forhold til de færdige løsninger skal I vide at ALT materiale som udgangspunkt tilfalder WWF og deres Sluk Lyset kampagne. Dvs. hvad de derfra ønsker at bruge, er som udgangspunkt op til dem. Det eneste vi har sagt til WWF er at hvis de benytter noget af det, skal der gå "kreditering til DGH". Vælger de at bygge videre på vores idéer, skal vi bare krediteres for det.

Selvom vi sagde det i fredags, vil vi igen gerne sige jer alle tak for en god uge. Tak for højt humør og et fantastisk engagement. Vi håber det har været en sjov og lærerig proces for alle, og at folk generelt har været glade og tilfredse.

Evaluering
Når vi kommer tilbage fra en tiltrængt ferie vil vi tage en snak med lærerne om evaluering af ugen der gik. Alle rapporter skal selvfølgelig læses igennem, jeres designs, websites, videoer osv., SKAL der kommenteres på. Vi ved ikke om vi kan få karakterer for de enkelte løsninger - men nogen skal jo forholde sig til det (som vi også lovede nogle af jer i fredags).