06 februar 2008

Gettyimages - vi kæmper en kamp!!

Vi prøver, vi kæmper, vi tænker alternative muligheder og vi tænker på jeres behov.

I mandags indgik vi en aftale med Gettyimages om fri download af billeder til Det Tværfaglige Projekt. Aftalen var/(er) at vi kan bruge billeder til denne interne opgave - og kun til denne opgave. Så længe vi respekterede/(er) copyright loven for billederne, skulle der ikke være noget problem.

MEN. Efterfølgende har der så været en problemstilling hos ledelsen af Gettyimages i London, hvor de ikke længere ville give os fuld adgang. Som kompromis - eftersom vi havde lavet en aftale - kunne vi i stedet sende billedernes præcise navne ind til dem, og så ville de manuelt frigive høj resolutions billederne til vores opgave.

Det er de så i gang med nu. Dvs. de lister grupperne INDTIL VIDERE har givet os, er billeder vi nu er ved at indhente. Så snart der er noget nyt på den front for grupperne besked - men vi regner med at have dem i løbet af eftermiddagen.

Til de grupper der har OVERVEJET at bruge Gettyimages, men ikke ENDNU har fundet billederne derinde - vær sød at tænke alternativt. Vi vil gerne love jer guld og grønne skove med Getty, men da der fra deres side er gået lidt kludder i aftalen, håber vi I er klar på at gå alternative veje.

Uden at være fotograf, webdesigner, ADér eller lignende, ved jeg at der ligger masser af gratis billeder på nettet. Brug dem i første omgang - indtil andet bliver kommunikeret ud her på bloggen.

Til de grupper der har sendt forespørgsler på billede navne - undskyld ventetiden - det var ikke meningen.

TFP Update - Tirsdag

Så er nr. 2 update klar.
Nynne var ude og se hvad grupperne havde gang i tirsdag.